ALFA TALOTEKNIIKKA

Yrityksemme koostuu kolmesta omistajasta, joilla on kova palo alaa kohtaan. Rakennusala muuttuu ja kehittyy kovaa tahtia. Aiomme pysyä kehityksessä mukana päivittämällä ammattitaitoamme jatkuvasti sekä palvelemaan jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Olemme tehneet töitä yhdessä jo vuosia ennen Alfa Talotekniikan perustamista, joten yhteistyömme on saumatonta aina suunnittelusta toteutukseen asti. Tarvittaessa meiltä löytyy myös vuosien varrella valikoituneet parhaat yhteistyökumppanit esimerkiksi sähkö- ja rakennustöihin.

 

Yhteistyökumppanina panostamme tinkimättömän laadun lisäksi myös tilaajan/asiakkaan kanssa kommunikointiin. Pienenä ammattitaitoisena yrityksenä pystymme reagoimaan mahdollisiin muutoksiin ja kysymyksiin nopeasti.

Onnistunut LVI-urakka muodostuu hyvästä työn organisoinnista.

Suunnittelussa keskitytään tekemään uudesta järjestelmästä mahdollisimman energiatehokas, huoltovapaa, helppokäyttöinen ja ennen kaikkea turvallinen. Suunnittelemme työt niin, että se häiritsisi asiakkaan arkea mahdollisimman vähän. Urakat hinnoitellaan läpinäkyvästi, jolloin asiakkaalle on aina selvää, mistä kokonaishinta muodostuu.

 

Panostamme kohteilla myös työn dokumentointiin nykyaikaisella järjestelmällä, jotta työn valmistuttua pystymme luovuttamaan asiakkaalle kattavan raportin tehdystä työstä. Kaikkiin tehtyihin kohteisiin luovutetaan asiakirjat myös sähköisesti.